Viewed 54 times 1 Answers
1 Answers

https://www.canada.ca/en/services/benefits/ei/ei-regular-benefit/benefit-amount.html
2020-11-12 22:00:13

Similar Question:
#اطلاع دارید

من برا والمارت چند تا جاب اپلای کرده بودم، دو تا مصاحبه دعوت شدم که یکیش رو اصلا اپلای نکرده بودم! اطلاع دارید فرایندشون چجوریه ؟ میشه مثلا بر اساس رزومه خودشون تشخیص داده باشن برا این جاب کوالیفای هستی دعوت کنن مصاحبه یا اشتباه شده کلا ؟! ی که تجربه دارن مخصوصا جناب شریف ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
2021-09-10 14:13:00 #Canada [راهنمایی بفرمایید] کار

اطلاع دارید تو دوره های co op میشه از اوسپ استفاده کرد یا نه؟
2021-09-13 19:45:00 #Canada [اطلاع دارید] کار

من برا والمارت چند تا جاب اپلای کرده بودم، دو تا مصاحبه دعوت شدم که یکیش رو اصلا اپلای نکرده بودم! اطلاع دارید فرایندشون چجوریه ؟ میشه مثلا بر اساس رزومه خودشون تشخیص داده باشن برا این جاب کوالیفای هستی دعوت کنن مصاحبه یا اشتباه شده کلا ؟! ی که تجربه دارن مخصوصا جناب شریف ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
2021-09-10 14:13:00 #Toronto

در مورد job validation test تجربه ای دارید که به چه صورت هست؟ برای استخدام تو یه شرکت این تست رو دارم و اصلا اطلاعاتی در موردش ندارم، ممنون میشم کمکم کنید?
2021-08-31 22:25:00 #Toronto

اجازه کار به دانشجو بسته به مقطع و رشته چند ساعت میتونه باشه؟؟؟ و نوع کار هم فرق میکنه؟
2021-09-10 00:00:00 #Toronto

آقای شریف امکان پیدا کردن کار پارت تایم دانشجویی (۲۰ ساعت در هفته) فقط در روزهای شنبه و یکشنبه (weekend) وجود داره؟ من نیومارکت هستم و دنبال کار پارت تایم در تعطیلات آخر هفته هستم امکان مراجعه حضوری به جاهای مختلف و دادن رزومه بهشون وجود داره؟ این روش جواب میده؟
2021-09-06 22:50:00 #Toronto

شبتون بخیر من دانشجو هستم و درسم آخر سپتامبر تموم می شه برای اینکه بتونم بعد از تموم شدن درسم ویزای همسرم رو تمدید کنم که به ویزیتوری تبدیل نشه باید کاری که NOCA و یا NOC B باشه داشته باشم متاسفانه به دلیل دانشجو بودن و اینکه سه شنبه و پنجشنبه صبح تا ظهر کلاس دارم و جمعه ها هم کلا کلاس دارم هر مصاحبه ای هم که قبول می شم بعدش به دلیل ساعت کاری رد می شم می خواستم ببینم تو اطرافیانتون کار منشی office administrative و یا کار مربوط به مارکتینگ سراغ ندارین؟ ممنونم از اینکه پیشنهاد کار فایننس بهم نمی
2021-09-21 04:16:00 #Toronto

کسی هست که توی رشته Environmenral monitoring & impact assessment و یا بقیه رشته های مرتبط با environment تحصیل و کار کرده باشه؟ ممنون میشم در مورد بازار کارش و بهترین مقطعی که میشه باهاش کار کرد راهنمایی کنید.
2021-10-03 18:33:00 #Toronto